Cine suntem

Cine suntem

TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT este o companie specializata in furnizarea de solutii si servicii cu materiale geosintetice, pentru lucrari de protectia mediului si lucrari de hidroizolatie.

TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT ofera materiale de cea mai buna calitate, durabile si sigure, instalare rapida si testare a calitatii lucrarilor executate. TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT are o experienta de peste 15 ani, timp in care a instalat peste 2.000.000 de metri patrati de materiale geosintetice: geomembrane, geotextile, geocelule, geocompozite bentonitice si de drenaj, precum si membrane de protectie pentru emisiile de radon si membrane hidroizolatoare in proiecte din intrega tara.

MISIUNEA NOASTRA

Ne-am nascut cu dorinta de a oferii clientilor si partenerilor nostri proiecte de calitate avand cel mai bun raport calitate/pret. Dorim sa dezvoltam parteneriate de durata, bazate pe incredere si respect reciproc, cu toti clientii, partenerii si angajatii nostri Realizam lucrari sigure, durabile si de calitate, care sa protejeze mediul inconjurator si sa contribuie la reducerea emisiilor de carbon. NU credem in “CEL MAI IEFTIN”, pentru ca, una din devizele noastre este “ IEFTINUL NU TINE SI GRATIS NU EXISTA”.

VALORILE NOASTRE

Oamenii reprezinta centrul preocuparilor noastre, fie ca sunt clienti, parteneri de afaceri sau colegi. Profesionismul si dedicatia vor aduce intotdeauna clienti multumiti.

DEVENITI CLIENTUL NOSTRU! CONTACTATI-NE ! si va vom spune cum SA CONSTRUITI EFICIENT SI DURABIL

Cine este Technic Invest Group Construct

May 21st, 2023

© Copyright 2024 TIGC. All Rights Reserved.

Cookies allow us to offer our services. By using our services, you accept our use of cookies.  Accept  More information