Home > Materiale > HDPE

HDPE

     Folosirea materialelor geosintetice pentru lucrarile de constructii este de mult recunoscuta ca o solutie perfomanta si ieftina fata de tehnicile de constructie clasice.

Domeniile principale in care activam sunt depozitele ecologice de deseuri menajere, industriale si periculoase, protectia mediului.

De asemenea, societatea noastra detine echipamentele specializate pentru punerea in opera a geomembranelor (aparate de sudura prin contact termic, sudura cu adaos de material, echipamente de testare si verificare a imbinarilor, care se realizeaza in proportie de 100 %), cat si personal calificat in executia acestor tipuri de lucrari.

Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (HDPE) si joasa densitate (LDPE), lise sau rugoase, cu grosimi cuprinse intre 0,6 - 3mm, stabilizate impotriva radiatiilor UV, rezistente la actiunea produselor chimice acide, alcaline si a solutiilor saline, la actiunea ciupercilor, microorganismelor si la penetrarea radacinilor. imbinarea geomembranelor se face prin sudura termica cu pana calda dubla sau prin extrudare, folosindu-se echipamente special destinate acestui tip de operatii si echipe calificate de instalatori. Tehnologia permite monitorizarea stricta a parametrilor de sudura, care sunt inregistrati in rapoarte zilnice. Prin testarea ulterioara, cu aer sub presiune pentru sudurile cu pana calda dubla, sau cu vacuum sau inalta tensiune pentru sudurile extrudate, se evidentiaza foarte precis si se remediaza orice eventuala problema aparuta.

Domenii de utilizare:

  • - impermeabilizari si inchideri de depozite ecologice;
  • - impermeabilizari bataluri de deseuri industriale si ape uzate din agricultura;
  • - impermeabilizari lacuri si piscine ecologice;

Avantajele utilizarii acestor materiale:

  • - siguranta in executie, realizarea de teste de verificare pe toate tipurile de suduri (contact termic sau extrudare);
  • - productivitate mare la punerea in opera, datorita latimilor mari ale foliilor de geomembrana;
  • - durata lunga de viata.

 

>

Home

Hidroizolatii cu EPDM si TPO si impermeabilizari HDPE - Technic Invest Group Construct SRL