Home > Activitati > Asistenta tehnica, consultanta si proiectare

Asistenta tehnica, consultanta si proiectare

ASISTENTA TEHNICA SI CONSULTANTA in domeniul constructiilor.

Strategia de lucru a S.C. TECHNIC INVEST GROUP CONSTRUCT S.R.L este aceea de a pune la dispozitia solicitantilor un pachet complet de produse si servicii cum sunt: furnizare de materiale, instalare sau asistenta tehnica la instalare si controlul calitatii lucrarilor executate, precum si asistenta tehnica gratuita la proiectare.

Asistenta tehnica la proiectare este desfasurata la un standard ridicat de calitate, datorita programelor de dimensionare speciale pentru diferite tipuri de lucrari ingineresti.

PROIECTAREA tehnologiilor de executie pentru lucrarile de hidroizolati si termoizolati profesionale, aplicand tehnologii rapide si eficiente de impermeabilizare.

Compania Technic Invest Group Construct acorda importanta sporita atat consultantei, cat si procesului de proiectare propriu zis, punand accentul pe dezvoltarea unor servicii integrate care sa asigure o buna colaborare intre proiectant si client.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri servicii de proiectare de calitate, la standarde europene si respectand intru totul legislatia in vigoare. Intr-o economie capitalista in care cuvantul de ordine este eficienta - obtinerea acelorasi rezultate cu un consum mai mic de resurse - solutiile propuse clientilor nostri au la baza optimizarea consumului de materiale printr-o dimensionare optima si eficienta a elementelor structurale.

Principiul care sta la baza activitatii de proiectare este acela de a-i oferi clientului solutii corespunzatoare cerintelor sale tehnologice si de spatiu, proiectarea fiind realizata strict dupa aceste necesitati.

Proiectantii nostri au experienta in proiectarea de tehnologii de impermeabilizare si hidroizolare pentru: hale industriale pe structura metalica si beton, sedii de firma, show-room-uri, supermarket-uri, depozite industriale, depozite ecologice etc., furnizand totodata si documentatii complete de executie si montaj in cele mai mici detalii, eliminand astfel erorile ce pot aparea pe santier.

Home

Hidroizolatii cu EPDM si TPO si impermeabilizari HDPE - Technic Invest Group Construct SRL